Wie zijn wij

Tanc B.V. is een jong multidisciplinair bedrijf met vakmensen aan boord, in alle disciplines uit de branche. Ons team van specialisten werkt hard en enthousiast aan uw project(en). Wij zijn trots op deze vakmensen en projecten. Onze expertise varieert van industriële opslag en distributie in de mid- en downstream, olie & gas, chemie, petrochemie, voedsel en duurzame energie. Daarnaast is onze expertise gebaseerd op langdurige (inter)nationale hands-on ervaring in Engineering, Design, Project Management en Consultancy. Tanc heeft uitgebreide ervaring in de Benelux, Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland.
Dát is Tanc!

Visie

Tanc heeft een langdurige relatie met haar klanten en streeft naar een integrale aanpak van uw project, vanaf initiatie fase tot aan de daadwerkelijke realisatie. Denk daarbij aan engineering, vergunningen, aanbestedingen, bouwbegeleiding, oplevering, commissioning en in gebruik name van het project.

Wij hebben korte lijnen en passen onze ervaring snel en flexibel toe in Engineering, Design, Project Management en Consultancy. Een toegevoegde waarde van Tanc!

Disciplines

Met onze gespecialiseerde engineers heeft Tanc veel disciplines in huis. Hierdoor kunnen wij ieder project van begin tot eind succesvol begeleiden. Tanc biedt ook oplossingen aan op het gebied van Infrastructuur, Haalbaarheidsstudies, Engineering en Ruimte-optimalisering. Hét full service pakket van Tanc!

Disciplines van Tanc onder één dak:

  • Engineering (FEED, Basic, Detail, Cost)
  • 3D Design
  • Process Design
  • Piping, Mechanical, Rotating
  • Civiel & Bouwkunde
  • Electro & Instrumentatie
  • Automatisering
  • Firefighting
  • Tendering, Procurement, Contracting
  • Project Management, Constructie Management, Site Supervision, Commissioning

Partners & Samenwerking

Door onze jarenlange relatie met (inter)nationale opdrachtgevers heeft Tanc een uitgebreid netwerk opgebouwd met externe partners op het gebied van de opslag van vloeibare bulk. Mede door deze samenwerkende partners is Tanc in staat om ook projecten buiten haar comfortzone aan te bieden aan haar opdrachtgevers. Denk hierbij aan projecten buiten Europa, projecten met een hoog investeringsrisico en/of projecten waarvoor een hoge personeelsbezetting nodig is.

Bent u klaar voor een samenwerking met Tanc? Wij horen het graag!

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van Tanc is gevestigd in Andelst, Nederland.  Tanc heeft ook een vestiging in Temse, België.

Tanc B.V.
Buskesdries 9, 6673 DP, Andelst (NL)
Postbus 31, 6670 AA, Zetten (NL)
Tel.:      +31(0)488 – 420620
Email:   info@tanc.nl
Web:     www.tanc.nl 
BTW:    NL8142.21.890.B01
KvK:     09145859

Tanc bv
Kasteelstraat 31, B-9140, Temse (B)
Tel.:      +31(0)488 – 420620
Email:   info@tancbv.be
Web:     www.tancbv.be
BTW:    BE0899460313

Scroll naar boven
Scroll naar top