Olie & Gas

Als onafhankelijk Project Management & Consultancy bureau zijn we al jarenlang vertrouwd met olie en gas processen. Onze experts hebben langdurige (inter)nationale praktijkervaring met raffinaderijen en tankopslag bedrijven. De laatste jaren is deze industrie aan het verduurzamen en helpen wij onze opdrachtgevers met vernieuwende processen zoals het reduceren van warmte en elektriciteit of het bijmengen van biobrandstoffen of het nemen van emissiebeperkende maatregelen. Tanc biedt korte lijnen, een aanpak op maat, heldere communicatie met onafhankelijk advies.

Benieuwd of interesse? Neem contact met ons op!

Petro & Chemie

U wilt alle processen veilig, snel en efficiënt laten verlopen. Tanc helpt en ondersteunt haar opdrachtgevers hierbij. Onze engineers kennen de wet- en regelgeving alsmede de spelregels voor het verwerken van vloeibare bulk, transporteren van gassen en engineeren van volledige installaties in de Petro, Chemie, Food, Farma en Biochemie.

Benieuwd of interesse? Neem contact met ons op!

Industrie voor vloeibare bulk zoals Levensmiddelen & Farmacie

Is uw bedrijf actief in de vloeibare bulk zoals Levensmiddelenindustrie of de Farmacie? Tanc is voor u het juiste adres voor innovatieve industriële technologieën. Wij hebben alle disciplines en expertise in huis om uw project van A tot en met Z op de best mogelijke manier door alle projectfases te leiden, van eenvoudige schets tot en met de realisatie. Indien u wenst, kan Tanc ook uw project begeleiden middels Project Management, Construction Management, Supervisie en/of HSE.

Benieuwd of interesse? Neem contact met ons op!

Procesindustrie & Piping

Voor het beheer, gebruik en uitbreiding van uw installatie wilt u up-to date zijn van de uit te voeren werkzaamheden bij aanleg, onderhoud en veiligheid. Optimale infrastructuren zijn daarbij van groot maatschappelijk belang. Tanc biedt innovatieve oplossingen voor transport van mensen, goederen, grondstoffen en vloeistoffen. Van A naar B en weer terug.

Tanc heeft ruime ervaring met het opnemen en begeleiden van diverse productie- en opslag processen voor zowel de (petro)chemische industrie, olie & gas, food & farma en waterzuivering. Van (pre-) HAZOP naar SIL en MOC documenten om te zorgen dat het resultaat voldoet aan alle eisen zoals vernoemd in de PGS, WBDA/ PED, WABO, NRB, etc. en daarnaast beschikken de engineers van Tanc over de (inter)nationale kennis en kunde om u succesvol mee te nemen door alle benodigde processen.

Bent u klaar voor een samenwerking met Tanc? Neem contact met ons op!

Bouw, Infra & Maritiem

Tanc is úw partner voor het ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden van uw industriële installatie zoals tankterminals, tankstations, opslagloodsen en raffinaderijen. Ook in de renewable industrie, zoals bijvoorbeeld wind-, zonne- en bio energie, kunt u ook op de expertise van Tanc vertrouwen. Meer dan 15 jaar aantoonbare ervaring in de branche maakt van Tanc voor u een interessante samenwerkingspartner. Daarnaast zijn ook uw CAPEX en OPEX programma’s en/of projecten bij Tanc in vertrouwde handen en verzorgen wij eventueel ook uw gewenste inspecties, technische opnames, budgetten en planningen.

Benieuwd of interesse? Neem contact met ons op!

Traditionele & Duurzame Energie

Betrokkenheid en innovatie zijn kernbegrippen bij Tanc. Zowel over traditionele energie zoals olie, gas & chemie als ook over duurzame energie zoals windenergie, zonne-energie, bio-energie en overige duurzame energie adviseren wij u graag.  Na een zorgvuldige inventarisatie en een site-visit op uw locatie presenteert Tanc aan u een duidelijk beeld van uw huidige energieverbruik en/of emissie, gekoppeld aan een advies voor energiebesparing en/of emissiebeperking op iedere gewenste locatie.

Toe aan een duidelijk beeld van uw huidige energieverbruik? Tanc adviseert u graag!

Scroll naar boven
Scroll naar top